KEBAP

Kagit Kebabi

Malzemeler:

  • 1 kg. kusbasi kuzu eti,
  • 2 adet havuç,
  • 2 adet patates,
  • 2 adet domates,
  • 2 adet sivribiber,
  • 250 gr. arpacik sogan,
  • 1 su bardagi bezelye,
  • 3 yemek kasigi tereyagi,
  • 5 adet defne yapragi,
  • Tuz, karabiber, kekik,
  • 2 tabaka yagli kagit.

    Yapilisi:

    Patates, havuç ve domatesleri küp seklinde dograyin. Arpacik soganlari ayiklayin. Sivribiberi kiyin. Bir kapta et, havuç, domates, patates, biber ve bezelyeyi karistirin. Tuz, kekik, karabiber ekleyin. Yagli kagidi 5 parçaya bölün. Karisimdan kagitlara paylastirin. Birer parça tereyagi ve defne yapragi koyup, kenarlarini kivirin. Üzerine firça ile siviyag sürüp, isitilmis firinda 40-50 dakika pisirin.

 Döner.

Cökertme Kebabi

Yogurtlu.Kebap

Türkische Küche
Esskultur
Emirgan
Kaffeesatz lesen
Die Hofküche
Kuchen
Frikadellen
Fisch
Hähnchen
Fleisch
Süßes
Rote Bohnen
Weizen - Bulgur
Tee
Kaffee
Hirtengericht
Dicke Bohnen
Gefüllte Weinblätter
Gefülltes Gemüse
Eintopf
Kebab
Sardellen
Gefüllter Teig
Spieß
Spinat mit Spiegelei
Reis
Eingelegtes Gemüse
Mangold
Weiße Bohnen
Leber
Spaghetti
Teiggerichte

Türkische Küche | Esskultur | Emirgan | Kaffeesatz lesen | Die Hofküche | Kuchen | Frikadellen | Fisch | Hähnchen | Fleisch | Süßes | Rote Bohnen | Weizen - Bulgur | Tee | Kaffee | Hirtengericht | Dicke Bohnen | Gefüllte Weinblätter | Gefülltes Gemüse | Eintopf | Kebab | Sardellen | Gefüllter Teig | Spieß | Spinat mit Spiegelei | Reis | Eingelegtes Gemüse | Mangold | Weiße Bohnen | Leber | Spaghetti | Teiggerichte

fanatik49
fanatik49@hotmail.com

Datum der letzten Änderung: 21.11.2017