Patatesli Oturtma Kebabi Yapilisi Patatesleri kibrit cöpü gibi ince dogra,Soguk
suyun icine koy Et Antkrot veya Dana, Biftek-Parmak kalinliginda
dogra. Döküm Tavaya 1 kasik tereyagi,eriyince etleri
koy,isininca karistir Tomatesleri rendele Yogurdun icine, iki dis sarmisak ezip
kücülterek karistir, Bir tavada Patatesleri Zeytin yaginda kizart. Etler kavruldu ve suyunu cektimi,Tuz,Pul
biber,kekik,karabiber koyup karistir, Domatesleri ekle,et sos ile pismeye birak orta
ateste. Patatesleri bir kaba al, Tabaklara pyalastir,
Üzerine Yogurt koy en Üste Et i koy. servis
yap.
Türkische
Küche
Esskultur
Emirgan
Kaffeesatz
lesen
Die
Hofküche
Kuchen
Frikadellen
Fisch
Hähnchen
Fleisch
Süßes
Rote
Bohnen
Weizen
- Bulgur
Tee
Kaffee
Hirtengericht
Dicke
Bohnen
Gefüllte
Weinblätter
Gefülltes
Gemüse
Eintopf
Kebab
Sardellen
Gefüllter
Teig
Spieß
Spinat
mit Spiegelei
Reis
Eingelegtes
Gemüse
Mangold
Weiße
Bohnen
Leber
Spaghetti
Teiggerichte
Türkische Küche | Esskultur | Emirgan | Kaffeesatz lesen | Die Hofküche | Kuchen | Frikadellen | Fisch | Hähnchen | Fleisch | Süßes | Rote Bohnen | Weizen - Bulgur | Tee | Kaffee | Hirtengericht | Dicke Bohnen | Gefüllte Weinblätter | Gefülltes Gemüse | Eintopf | Kebab | Sardellen | Gefüllter Teig | Spieß | Spinat mit Spiegelei | Reis | Eingelegtes Gemüse | Mangold | Weiße Bohnen | Leber | Spaghetti | Teiggerichte
fanatik49
fanatik49@hotmail.com
Datum der letzten Änderung: 17.01.2017